Förmögna

Hur mycket kostar Albert Joseph Brown a.k.a Al B Visst! Ta också reda på hans karriär, utmärkelser och prestationer



Al B Sure är en amerikansk radiovärd, inspelningskonstnär och skådespelare som också är den treåriga Grammy-nominerade amerikanska R & B-skivproducenten. Även om vi alla känner konstnären med namnet Al B Sure, är hans verkliga och fulla namn Albert Joseph Brown III. De flesta människor gillar Al eftersom hans låtar har någon djup mening och inverkan som de lätt kan ansluta till.

Innehåll:

  • 1 Vad är Al B Visst! Netto värt?
  • 2 Al B Sure! 'S karriär
  • 3 Filmografi
  • 4 Utbildning
  • 5 utmärkelser och prestationer
  • 6 Al B Sures snabba fakta

Vad är Al B Visst! Netto värt?

Al B Visst! är en tvåfaldig Grammy-tilldelad amerikansk R & B-inspelare som har ett ackumulerat nettovärde på omkring 4 miljoner dollar som inkluderar hans egenskaper. Dessutom lägger han till lite pengar på sitt bankkonto från rekommendationer, annonser, varumärken och många fler.

Bildtext: Al B Visst! med bil

Al har tjänat en stor summa pengar som sin lön. Men hans lön saknas fortfarande från media. Han äger en vacker bil och hus men deras information är inte tillgänglig just nu. För närvarande lever han kanske en påkostad och lyxig påkostad livsstil.



Netto värt 2019 4 miljoner dollar
Netto värt 2018 Under granskning
Årslön I en recension
Inkomstkälla som Sångare, radiovärd och tidigare platsledare

Al B Sure! 'S karriär

Al B Visst! var en stjärnfotbolls quarterback kl Mount Vernon High School i USA. Men han avvisade ett atletiskt stipendium till University of Iowa för att bedriva en musikkarriär. År 1987 Quincy Jones valde Al som den första vinnaren av Sony Innovators Talent Search. Efter det fortsatte han att arbeta med Jones på flera projekt, särskilt platina singeln, Den hemliga trädgården (Sweet Seduction Suite) från Jones 'dubbelplatina-certifierade album Tillbaka på blocket.

mishel prada instagram

På denna inspelning var Al en av en kvartett bredvid Barry White, DeBarge, och James Ingram. Hans debutalbum 1988 I effektläge såldes för mer än 2 miljoner exemplar och toppade Billboards R & B-diagram i sju raka veckor. Den inkluderade singeln Nite and Day, som toppade R & B-diagrammet och nådde nr 7 på Billboard Hot 100.


Bildtext: Al B. Sure !, amerikansk inspelningskonstnär

Som författare och producent introducerade Albert multi-platina-akt till musikbranschen inklusive Jodeci och tonårig R & B-artist Tevin Campbell, såväl som Tron Evans, Dave Hollister, Fall, och Vaktmästare. År 2009 undertecknade han med Hidden Beach Recordings. Hans första singel för etiketten var I Love It (Papi Aye, Aye, Aye), som gick in i Radio & Records Urban AC-diagrammet vid numret 33. Albumet Honey, I'm Home släpptes 23 juni 2009 .

Filmografi

Film / TV-program År Karaktär regissören
Historien om den nya upplagan 2017 Albert Brown Chris Robinson
Sandy Wexler 2017 Vittnesmål (som Al B. Visst) Steven Brill
Peep Game 2010 John Cowan Ben Lee Foster
Aloha: The Paige Hurd Show 2010 Radiovärd
The Hit (876.775 USD Box office) 2007 Trevlig kille Stephen Frears
Svarta män avslöjade 2007 Al B. Visst!
MTV-sylt 1996 Al B. Visst! (1996)
Privata tider 1991 -
Festmaskinen med Nia Peeples 1991 Al B. Visst! Nia Peeples
Nästan där! 1988 Al B. Visst! Dan Rybicky och Aaron Wickenden
Soul Train 1971 Gäst Don Cornelius

Utbildning

AI B Visst! studerade vid Mount Vernon High School i New York, där han spelade som en quarterback-fotboll. AI B fick det atletiska stipendiet till University of Iowa men avvisade det för att bedriva en musikkarriär.


Utmärkelser och prestationer

Al B Visst! har fått flera Grammy- och American Music Award-nomineringar (AMA) och vunnit en AMA för bästa nya R & B-konstnär. Dessutom fick Al flera nomineringar av Soul Train Award och vann priset för bästa nya konstnär.

Bildtext: Al B. Visst! på 16: e årliga American Music Awards

Dessutom vann Al flera New York Music Awards. Förutom dessa var hans 1-900 telefonlinje tredje i att generera intäkter, efter dem för New Kids on the Block och Run-D.M.C.

Al B Sures snabba fakta

  • Al B Visst! föddes som Albert Joseph Brown III den 4 juni 1968 i Boston, Massachusetts, USA.
  • Från och med 2019 är han 51 år och hans födelsetecken är Tvillingarna.
  • Han är son till Cassandra Brown (mamma) och Albert Brown(far).
  • Al studerade vid Mount Vernon High School i New York, där han var en stjärnfotbolls quarterback.
  • Al har en amerikansk nationalitet och tillhör afroamerikansk etnicitet.
  • Han är också den tre-tidiga Grammy-nominerade amerikanska R & B-skivproducenten.
  • Al har ett uppskattat nettovärde på cirka 4 miljoner dollar.
  • Han har tre söner nämligen Quincy Brown, Albert Brown IV och Devin Brown.
  • Han står på en höjd av 25 cm och hans kroppsvikt är cirka 70 kg.
  • Al är aktiv på vissa sociala medieplattformar som Instagram och Twitter.
<